divendres, 29 de gener del 2021

L'AMIPA RODAMIANS ALS MITJANS

 La Conselleria diu que seguiran venint infants d’Inca a l’escola de Sineu i l’AMIPA prepara accions

El bus que trasllada cada matí 10 infants des d’Inca fins a Sineu

Els representants de les famílies del CEIP Rodamilans, l’AMIPA, s’han reunit amb la Conselleria, que els ha dit que seguiran venint infants d’Inca a escolaritzar-se a Sineu si la demanda de places augmenta. Educació també es va comprometre a que la mestra de Pedagogia Terapèutica, PT, faci feina a jornada completa i no a mitja, com era la intenció inicial.
L’AMIPA es mostra en contra de què sigui el de Sineu l’únic centre proper a Inca que hagi d’absorbir alumnes nouvinguts que no resideixen al nostre municipi: “pensam que ha de ser una responsabilitat compartida pels centres educatius d’Inca i dels municipis del seu voltant que també disposin de places lliures, per això, prepararem una sèrie d’accions per a què la Conselleria rectifiqui aquesta decisió”, diu l’AMIPA en un comunicat.
Amb tot, però, les pretensions de la Conselleria són seguir desviant aquests infants a Sineu perquè, segons al·leguen els responsables d’Educació, el CEIP Rodamilans és l’unica escola propera a Inca que encara té places disponibles en tots els cursos. A més, matricular aquests infants en altres centres no és possible perquè per obrir una ruta escolar nova de transport s’han de menester com a mínim 8 alumnes.
L’AMIPA acaba dient que espera comptar amb la col·laboració de les famílies perquè és un benefici per la protecció de la salut i l’assoliment de coneixements dels nostres infants, a més de garantir una escolarització coherent per aquests nins i nines que han arribat d’una altra població, fins i tot d’un altre país”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada